24/7 storingsdienst

SieTec beschikt over een eigen onderhouds- en 24/7 storingsdienst welke wereldwijd inzetbaar is.  Via onze 24-uurs storingsdienst heeft u altijd toegang tot ons magazijn. Dankzij onze centrale ligging staan wij garant voor een snelle levering van bestellingen in de Kanaalzone en daarbuiten.

Onze storingsdienst staat altijd voor u klaar; wij zijn de partner waar u op kunt vertrouwen. Machinestilstand door een storing komt immers altijd ongelegen. Helemaal als de storing ’s avonds, ’s nachts of in het weekeinde plaatsvindt. Door gebruik te maken van handige tools, zoals PLC-analyzers, bus analyzers, Profibus en AS-i bus, kunnen wij storingen binnen een handomdraai oplossen.

Service Level Agreement (SLA)

Door het afsluiten van een Service Level Agreement (SLA) bent u altijd verzekerd van een gegarandeerd korte responsetijd om uw technische installaties in goede conditie te houden en het aantal storingen te reduceren. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over deze service.

Ondersteuning op afstand

Heeft uw organisatie zelf een storingsdienst, maar wenst u ondersteuning op afstand voor uw mensen? Wij plaatsen een eWON remote industrial router en loggen in zodra u ons nodig heeft.  Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over deze mogelijkheid.

Onze servicenummer dat 24 uur per dag bereikbaar is: 0115 788 101.