Onze partners

SieTec werkt intensief samen met enkele vooraanstaande fabrikanten en leveranciers van besturingssystemen. Als partner voorzien zij ons van de kennis, tools en maximale ondersteuning die nodig is om onze projecten tot een succes te maken. Tevens zorgen zij ervoor dat SieTec als eerste op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche. Door deze samenwerking zijn wij in staat u nog betere en snellere automatiseringsoplossingen te bieden.

Siemens

SieTec werkt aan integrale automatiseringsoplossingen met componenten van Siemens als basis. Als een expert van Siemens producten en services in de automatisering bieden onze oplossingen u de hoogste kwaliteit, absolute betrouwbaarheid, een duidelijke innovatievoorsprong en technische competentie.

Voor ons is Siemens de industriële partner om op terug te vallen. Siemens beschikt over een ruime marktervaring en een totaalaanbod van hardware en software specifiek voor industriële processen en van technologische diensten. Voor detailvragen komen onze medewerkers en Siemens graag persoonlijk bij u op bezoek.

Naast service op de vertrouwde systemen uit de Siemens S5 en S7 serie, bent u ook voor projecten op basis van TIA portal en PCS 7 bij SieTec aan het juiste adres.

Technische Unie

Technische Unie levert als technische groothandel een ruim assortiment aan elektrotechnische producten om zodoende automatiseringsoplossingen te kunnen leveren voor kleine en grote projecten. Denk hierbij aan kabels, relais, afstandsbediening. Desgewenst kunnen de producten worden afgeleverd op uw bedrijfslocatie in Nederland.

SieTec beheerst het gehele automatiseringsproces van ontwerp tot implementatie, optimalisatie en het onderhoud. Onze klanten hechten veel belang aan productiviteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. Daarom zijn onderhoud en het verhelpen van storingen van uiterst belang voor onze opdrachtgevers. Technische Unie is een betrouwbare partner die ons lokaal en landelijk ondersteunt met een continue levering. Urgente bestellingen voor storingen worden foutloos de volgende ochtend aan ons magazijn geleverd. Dankzij dit proces behouden we een optimale dienstverlening aan onze klanten.