Visie & Missie

Visie

SieTec wil de beste Service en Solution Provider en  Full-service System Integrator op het gebied van industriële automatisering zijn. Wij hebben de ambitie onze leidende regionale positie in de Kanaalzone van Gent naar Terneuzen in de toekomst uit te breiden over een groter deel van ons land en in België.

Missie

SieTec wil als Service en Solution Provider en Full-service System Integrator een betrouwbare partner zijn van zowel regionale als inter-nationale opdrachtgevers. Met de intentie support te leveren door waar mogelijk hun bedrijfsautomatisering en installaties te verbeteren, te onderhouden, te inspecteren en betrokkenen te adviseren en te ontzorgen. Als Full-service System Integrator waarborgen wij de continuïteit en de stabiliteit van uw bedrijfsautomatisering. Wij streven er naar dit te doen door te werken met de beste producten en goed opgeleid en gemotiveerd personeel, welke zowel zelfstandig als in teamverband in staat is doel- en oplossingsgericht te werken. 

Toelichting

Wij willen doen waar we goed in zijn, zoals service, onderhoud, ontwerpen en realiseren van complete besturingsinstallaties.  Wij onderscheiden ons door een specialistische technologische kennis van o.a. Siemens en door onze innovatieve maatwerk oplossingen. Door snelle service, SLA’s (Service Level Agreements) en remote inlog mogelijkheden kunnen wij onze klanten nog sneller helpen met downtime besparingen.