Certificering

Als opdrachtgever wilt u zekerheid op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. SieTec is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van regelgeving en wettelijke eisen en in het bezit van de benodigde certificeringen. Dit geeft u de zekerheid dat het ontwerp, de montage, inbedrijfsstelling, inspectie en service aan de hoogste eisen voldoen. Uiteraard zijn al onze medewerkers professioneel geschool voor hun werkzaamheden en is bijscholing onderdeel van onze bedrijfsvoering.

VCA*

SieTec werkt volgens de richtlijnen van VCA (Veiligheid, gezondheid en mileu Checklist Aannemers). Waar ter wereld we ook aan de slag gaan, veilig werken staat bij SieTec voorop. Veiligheidsvoorschriften op het werk, getrainde collega’s, toolboxmeetingen, goedgekeurd gereedschap en de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen maken onderdeel uit van onze dagelijkse bedrijfsvoering.

SieTec is is in 2014 gecertificeerd met VCA* (1 ster). Al onze engineers zijn in het bezit van het certificaat vakbekwaamheid Basisveiligheid (B-VCA), dan wel het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA).

UNETO-VNI

SieTec is lid van UNETO-VNI: de ondernemersorganisatie en hét kenniscentrum voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Onze opdrachtgevers stellen terecht hoge eisen aan onze technische producten en oplossingen. De UNETO-VNI stelt zeer hoge kwaliteitseisen aan het vakmanschap en daarmee aan de kwaliteit van haar leden. De leden worden gekenmerkt door hun innovatieve kracht en probleemoplossend vermogen. UNETO-VNI stuurt via regelgeving, normalisatie en certificering aan op technische eisen aan installatieconcepten, producten en diensten. SieTec houdt hiermee de dienstverlening op hoog niveau: we houden ons strict aan de gedragscode, blijven up-to-date via trainingen en opleidingen en werken volgens de meest recente wettelijke richtlijnen.

Kenteq

SieTec is een door Kenteq erkend leerbedrijf. Als erkend leerbedrijf garanderen en stimuleren wij de kwaliteit van technisch vakmanschap. Kenteq is het kenniscentrum voor technisch vakmanschap waarin kenniscentra, beroepsonderwijs en het bedrijfsleven zijn verenigd. Wij zijn ons ervan bewust dat goed technisch geschoold personeel in de toekomst steeds schaarser zal worden. Voor SieTec is het van groot belang om te investeren in onze (aankomende) vakmensen.

Met het aanbieden van stageplaatsen wil SieTec bijdragen aan de opleiding van breed inzetbare en gemotiveerde vakmensen die wellicht in de toekomst prima bij ons aan de slag kunnen gaan.