Remote control via eWON

SieTec is system integrator van industriële eWON routers. Een industriële router via VPN-verbinding zorgt voor een goede verbinding met uw installatie. eWON maakt het mogelijk om gegevens op afstand via het internet te browsen en berichten via onder andere e-mail, FTP, SMS en SNMP te verzenden. Zo bent u snel op de hoogte van mogelijke storingen of procesalarmen en  kunt u op afstand vaststellen welk discipline nodig is om uw installatie weer op gang te helpen.

eWON verzorgt zowel de lokale datalogging en de router functie. Het maakt volledige connectiviteit van TCP / IP richting industriële apparaten, zoals PLC's, test- en meetapparatuur, camerasystemen, analyseapparatuur en industriële koelkasten met Profibus, Modbus en andere protocollen.

Talk2M

Talk2M (Talk 2 Machines - praten met machines) is een interessante internetservice. Deze is ontworpen om de groeiende behoefte aan breedband en draadloze toegang voor onderhoud op afstand uit te voeren. De belangrijkste toegevoegde waarde van Talk2M is de volledige integratie van de IT-beveiligingsnormen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een internet-communicatietunnel tussen de gebruiker en de remote machine zonder de IT-veiligheid aan beide zijden van het netwerk te veranderen.

Door gebruik te maken van onze remote maintenance haalt u het maximale uit uw onderhoudsorganisatie. Naast verkoop, verhuurt SieTec ook eWON’s. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een eWON-demonstratie aan.